Våra tjänster & vad vi gör

Förutom våra egna produktioner hjälper vi företag & organisationer med
allt vad liveupplevelser innebär.

Varje år genomför vi flera hundra företagsevenemang, och hjälper ett 50-tal företag och
organisationer med att ta fram exklusiva & skräddarsydda upplägg i allt från trovärdiga varumärkessamarbeten till projektledning av större evenemang.

 

 
Amex Invites Miriam Bryant

Miriam Bryant för American Express Invites, 2019

LIVEUNDERHÅLLNING TILL DITT EVENEMANG

Det är något speciellt med att se talanger uttrycka sig i ord, form och musik. Vi representerar stolt ett 80-tal av Sveriges främsta artister och underhållare, och oavsett om du vill boka en artist, konferencier eller föreläsare till allt mellan företagsevenemang och privata tillställningar – så har vi något som passar.

 

 

Ambassadörskap & influencer marketing

Vi har stor erfarenhet av influencer marketing och att hitta rätt ambassadör till rätt sammanhang. Vi tar hand om hela processen från urval, avtal, aktivitetsplan, genomförande, och utvärdering – och hanterar även förfrågningar som gäller de artister vi arbetar med.

Vår utgångsidé är alltid att vi strävar efter trovärdiga, relevanta och långsiktiga samarbeten med företag vars produkt/tjänst matchar artisten, dess karriär & plan för sitt personliga varumärke. Ett ambassadörskap fungerar som bäst när kopplingen känns naturlig och relevant.

ambassadörskap.jpg

Sabina Ddumba för Scorett, 2018

 

 
företagssamarvbeten.jpg

Företagssamarbeten

Oavsett om du vill göra ett samarbete eller en kampanj med en enskild artist – kopplat till en turné eller produktion – eller med Blixten & Co som företag, så har vi både idéer och möjligheter att skapa spännande och effektiva koncept.

 

 

Biljetträttigheter

Biljetter till slutsålda evenemang? Alltid tillgång till de bästa platserna? Möjlighet att köpa biljetter innan biljettsläppet? Låt oss tillföra värde till ert lojalitetsprogram med exklusiv tillgång till fantastiska evenemang över hela landet.

Biljetträttigheter & presale
 

Har du frågor, eller vill veta mer?

 

KONTAKTUPPGIFTER

KONTAKTA OSS OM DU VILL HA MER INFORMATION ELLER BOKA EN ARTIST.

Bokning och frågor: kontakt-b2b@blixten.se
Press: press@blixten.se
									
Pressbilder → 

BLIXTEN & CO

A HOUSE
ÖSTERMALMSGATAN 26 A
114 26 STOCKHOLM.									Alla publika evenemang →