Backstage med Blixten & Co på Gyllene Hjulet 2019 – här är vi!

Backstage med Blixten & Co på Gyllene Hjulet 2019 – här är vi!

Hej! Det här är Victor på Blixten & Co. Om ni mot all världens förmodan missat det så var vi högst delaktiga i kvällens genomförande – och nu slamrar jag in i era skärmar för att berätta på vilket sätt.

Först å främst – på Blixten & Co jobbar vi med världens roligaste grejer (konserter, turnéer, teater & allt som är live). Ni bevittnade ju inte minst Emma Molin hålla i taktpinnen under kvällens gång, elegant ackompanjerad av Timo Räisänen, Mariette och Sofia Karlberg, vilka vi stolt representerar tillsammans med ett 80-tal av Sveriges absolut bästa artister och underhållare.

Någon ni antagligen också lade märke till var Niklas Brosjö, briljant axlandes rollen som konferencier under Livepitchen. Niklas är partneransvarig här på Blixten & Co, och gästade dessutom Eventpodden i direkt anslutning till kvällen. Han är också en del av vårt stall – men tyvärr inte bokningsba- - …eller, det är han kanske visst det. Hör av er, vetja! Vår dörr är öppen.

Under våra 12 år i momsregistret har vi blivit mest kända för våra högkvalitativa livearrangemang landet över, men består också av en helt fenomenal B2B-avdelning som varje år projekterar & genomför flera hundra företagsgig - samt paketering och leverans av flera starka varumärkessamarbeten (bland annat tillsammans med American Express, Scorett, Åbro etc).

Personligen satt jag vid bord 12 i år. Minglandes. Instagrammandes (showbiz never sleeps). Jag hade också en helt o-ironisk utstyrsel bestående av en polotröja med trendig scarf, lite som en stor skylt ovanför mig med titeln ”PR-ansvarig” skriven på. Men tillsammans med mig satt även Torbjörn Smedhag, vår helt fenomenala företagssäljare, som räddade situationer på löpande band i takt med att jag lovade bort kraftiga rabatter till mina bordsgrannar i utbyte mot likes & kommentarer. Tack, Torbjörn.

Bakom kulisserna i år hade vi vår Key Account Manager Milo Bengtsson, vår säljutvecklare Max Hökdal samt Linda Persson, som agerar spjutspets för B2B-avdelningen. Det hade inte blivit mycket liveunderhållning utan dem, kan jag berätta. Även Amanda Hartmanis, praktikant (men lika mycket värd för det!), sågs springandes runt i Annexet med en kamera i högsta hugg.

Jag börjar bli långrandig, jag märker det. Med det här ödmjukt skrytsamma meddelandet vill jag egentligen bara presentera oss på Blixten & Co, samt uppmana varenda en av er att ta kontakt med oss! Vi kan liveunderhållning, kanske bättre än någon annan. Oavsett eventtyp så hjälper vi dig hitta rätt – och vi har kontaktytor som sträcker sig lång utanför ”våra egna” artister. Kan va’ bra att veta.

Stort tack till alla som kom till Gyllene Hjulet 2019, ett varmt grattis till alla vinnare och ett ”bättre lycka nästa gång” till alla övriga nominerade. Tack å hej, från alla oss på Blixten & Co!

Miriam Bryant och American Express på Nobis Hotel

Miriam Bryant och American Express på Nobis Hotel

 

KONTAKTUPPGIFTER

KONTAKTA OSS OM DU VILL HA MER INFORMATION ELLER BOKA EN ARTIST.

Bokning och frågor: kontakt-b2b@blixten.se
Press: press@blixten.se
									
Pressbilder → 

BLIXTEN & CO

A HOUSE
ÖSTERMALMSGATAN 26 A
114 26 STOCKHOLM.									Alla publika evenemang →

0